NV Rent Obrenovac - iznajmljivanje i prodaja kontejnera

Da Vaša gradilišta budu organizovana i bezbedna

Zašto baš naši kontejneri?

Najpovoljnije cene kontejnera u Srbiji.

Brza i pouzdana isporuka kontejnera na teritoriji cele Srbije.

Odličan kvalitet naših kontejnera.

Iznajmljivanje i prodaja kontejnera

Nudimo Vam veliki izbor različitih modela i dimenzija, funkcionalno osmišljenih građevinskih kontejnera koji će Vama i Vašem timu omogućiti sigurne i mobilne kancelarije, a Vašim radnicima komforan smeštaj. Takođe, kupovinom ili rentiranjem naših kontejnera omogućićete bezbedno, efikasno i ekonomično skladištenje alata, materijala i opreme sirom naše zemlje.

Pošaljite upit
Kontejneri - fleksibilno rešenje za Vaše gradilište

Naši kontejneri se mogu prilagoditi različitim uslovima gradilista. Nudimo Vam čelične kontejnere koji nisu podložni koroziji, kontejnere koji  su otporani, sigurani, čvrsti, vodootporani, mobilni. Imate problem sa ograničenim prostorom? U ponudi naše firme, možete pronaći veliki izbor modela, različitih dimenzija. Naši kontejneri su takođe savršeno rešenje za sve vremenske neprilike. Ukoliko želite da Vaša gradilišta budu organizovana i bezbedna kontaktirajte nas.

pošaljite upit
NV Rent kontejneri - inventar Vašeg gradilišta

Građevinski kontejneri se isporučuju tačno na vreme, na unapred dogovorenu lokaciju. Kontejnere isporučujemo na teritoriji cele Srbije. Transport naših kontejnera može se realizovati i u Vašoj organizaciji. Premeštanje kontejnera sa jednog gradilišta na drugo takođe ne predstavlja nikakav problem, niti oduzima vreme na pražnjenje kontejnera. Bilo da se radi o kupovini ili iznajmljivanju, pošaljite nam upit i postanite jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Pošaljite upit

Pošaljite upit za kupovinu ili najam kontejnera

Ne dozvolite da Vam vremenske neprilike ometaju planove i projekte, pošaljite upit i po najpovoljnijim cenama u Srbiji iznajmite ili kupite kontejnere vrhunskog kvaliteta.

Najpovoljniju ponudu za najam ili kupovinu naših kontejnera možete zatražiti i putem kontakt telefona +381 66 459 666.

Thank you! Your submission has been received!
Došlo je do greške. Molimo popunite sva polja.