NV Rent Obrenovac - iznajmljivanje i prodaja zaštitnih SEGMENTNIH OGRADA

Najbolja bezbedonosna rešenja za obezbeđivanje prostora

Zašto baš naše zaštitne segmentne ograde?

Najpovoljnije cene zaštitnih segmentnih ograda u Srbiji.

Brza i pouzdana isporuka zaštitnih segmentnih ograda na teritoriji cele Srbije.

Mogućnost savetovanja sa našim stručnim konsultantom.

Zaštitne segmentne ograde - vaša sigurna rešenja

Naše zaštitne segmentne ograde omogućuju Vam sigurna, brza i ekonomična bezbedonosna rešenja za privremena ili trajna obezbeđivanja gradilišta, događaja, objektata na otvorenom itd. Zaštitne segmentne ograde su prenosive, dizajnirane za brzu montažu i shodno promenama zahteva, lako se mogu prenositi na drugu lokaciju ne ostavljajući za sobom nikakve tragove.

Pošaljite upit
Čvrstina, mobilnost i fleksibilnost zaštitnih segmentnih ograda

Montaža i demontža zaštitnih segmentnih ograda, moguća je na svim podlogama i ne iziskuje mnogo vremena i radne snage. Glavne karakteristike naših ograda su čvrsitina i mobilnost. Takođe Vam možemo ponuditi brz i fleksibilan transport naših zaštitnih segmentnih ograda. Transport se  može realizovati i u Vašoj organizaciji.

pošaljite upit
Saveti i prilagođena montaža segmentnih zaštitnih ograda

Naš stručni tim, uzimajući u obzir lokacijske uslove i Vaše ciljeve, daje Vam jasna upustva za montažu i demontažu zaštitnih segmentnih ograda, što rezultira pravilnim korišćenjem naših ograda.

Pošaljite upit

Pošaljite upit za kupovinu ili najam segmentnih ograda

Ukoliko želite na brz i ekonomičan način da zastitite svoje gradilište ili objekte na otvorenom kao i da obezbedite različite događaje, pošaljite nam upit.

Najpovoljniju ponudu za najam ili kupovinu naših zaštitnih segmentnih ograda možete zatražiti i putem kontakt telefona +381 66 459 666.

Thank you! Your submission has been received!
Došlo je do greške. Molimo popunite sva polja.